Appelsveer is een culinaire oase aan de groene boorden van de meanderende Schelde. De eerlijke en pure gerechten zijn van de hand van Olivier Van de Meerssche. Heidi Raes zorgt voor een perfecte omkadering en verloop.
Wat je proeft, stemt overeen met wat je ziet, zowel op je bord als in de natuur om je heen. De echte smaak van gewassen die op natuurlijke wijze tot stand zijn gekomen, is de reden waarom Olivier zweert bij seizoensgebonden producten.
Het sleutelwoord is kwaliteit. Geen toegevingen, gewoon rechtse rechtaan ambacht zoals het hoort. Alles wordt in huis bereid en een eigentijdse toets is steeds aanwezig. De verrassende combinaties maar ook keuze voor streekproduct maken het fris en hedendaags.
Neem alvast een kijkje op onze kaart die een mooie mix biedt van klassiekers, culinaire pareltjes maar evenzeer typische streekgerechten. Voeg daar een dosis zuiders inspiratie aan toe en je krijgt een (h)eerlijke keuken die je aangenaam zal verrassen.