Menu

 

 

 

 

MENU DE RYCK vanaf 14 september 2017

* COEUR DE BOEUF TOMAAT
in olijfolie gemarineerd – krokante anjovis –
Provençaalse groenten – geroosterde kip
***
KONINGSBAARS
Béarnaise van groene strandkrab –
risotto met salie – groene asperge
***
* WILDE DUIF
met sjalotten en rode wijn – fiduà – vijgen –
bakchorizo – pastinaak – borlottibonen
***
* PERZIK
gebakken in honing – chocoladesorbet – pistache –
zoete soldaatjes

4-gangen menu:   € 50,00 p.p.
* 3-gangen menu:   € 40,00 p.p.

Aangepaste witte wijn:
Fles: € 28,00   –   Glas: € 6,00
Aangepaste rode wijn:
Fles: € 30,00   –   Glas: € 8,00

Aangepast glas zoete wijn:   € 7,00 p.p

Menu’s kunnen enkel per tafel besteld worden.
Vanaf 8 personen per tafel serveren wij enkel hetzelfde menu en dit voor het ganse gezelschap.
Voor wijzigingen in het menu wordt een supplement aangerekend.

 

01/01