Menu

 

 

 

 

 

MENU DE RYCK tot 13-2-2018

* TARTELETTE VAN ZOETE AARDAPPEL
tartaar van zalm en licht gerookte
Sint-Jakobsvruchten – jonge wortel – tuinkers
***
RODE POON
fijne pasta – variatie van schelpdieren –
salade van zurkel – zilte boter met citroen
***
* BRESSEKIP
rollade – cime di rapa – braadjus van kip met rozemarijn
en hazelnoot
De bil traag gegaard in eigen vet – luchtige
aardappel – basilicum – chips van kerrie
***
* IJSPARFAIT
met torron – konfijt van vijgen – macaron met
chocoladeganache en violet – crumble van
rood fruit en zoethout

 4-gangen menu:    € 50,00 p.p.
* 3-gangen menu:    € 40,00 p.p.
Wijnsuggestie
Aangepaste witte wijn:
Fles: € 28,00   –   Glas: € 6,00
Aangepaste rode wijn:
Fles: € 30,00   –   Glas: € 8,00
Aangepast glas zoete wijn:    € 7,00 p.p.

MENU DE RYCK vanaf 14-2-2018

Vitello tonato op de wijze van appelsveer

Schartong – jonge wortel met gember en sesamzaad –
soepje van kokosmelk met groene kerrie

Lamsrug gebakken met aromaten – aardappelgratin –
groene asperges – confit van tomaten

Chocoladetruffelcake – granaatappel – dulce de lechechocolade – rode biet – pistache-ijs

 4-gangen menu:    € 50,00 p.p.
* 3-gangen menu:    € 40,00 p.p.
Wijnsuggestie
Aangepaste witte wijn:
Fles: € 28,00   –   Glas: € 6,00
Aangepaste rode wijn:
Fles: € 30,00   –   Glas: € 8,00
Aangepast glas zoete wijn:    € 7,00 p.p.
01/01