Menu

 

 

 

 

MENU DE RYCK vanaf 9 november 2017

* PALING
gelakt – salade van witloof – in de oven gegaarde
knolselder – yuzo – nem met konijn
***
ROGGEVLEUGEL
jonge prei – zuring – duxelle van Parijse
champignons – Dijonaisesaus
***
* FAZANT
schorseneren – kastanje – bil van fazant in koolblad –
aardappelsoezen – fine champagnesaus
***
* GESTOOMDE BISCUIT MET DADELS
vanillerijst – chocoladevlokken –
sorbet van appel en sherry-azijn

4-gangen menu:   € 50,00 p.p.
* 3-gangen menu:   € 40,00 p.p.

Aangepaste witte wijn:
Fles: € 28,00   –   Glas: € 6,00
Aangepaste rode wijn:
Fles: € 30,00   –   Glas: € 8,00

Aangepast glas zoete wijn:   € 7,00 p.p

Menu’s kunnen enkel per tafel besteld worden.
Voor wijzigingen in het menu wordt een supplement aangerekend.

 

01/01